klik :: klik

klik :: klik

Thursday, June 30, 2011

raya mode turn ON!

what's on your mind?? *tetiba kan tiru ayat facebook tuuu..

semalam dengan sengaja tulis status mode RAYA! tak sabar pulak RASAnya. sana sini SALE merata. rambang mata dibuatnya. berpinau-pinau pun ia.. hikhiks...

ramai jugak yang respon tanya puasa dah habis ganti ker? opppps! 
ada jugak yang tanya shopping kat mana? hihihiks..
sengaja selesaikan awal beli baju raya prince & princess ni.. nanti senang bila dah nak packing barang. packing?? mesti korang tertanya-tanya kan? packing nak ke mana?? (*alaaaa takde pun yang tertanya-tanya, ko jer perasan lebih, nissa! hahahah) 
semangat lebih tahun ni sebab nak beraya kat MALAYSIA oh! Tanah Airku..
lagipun nanti nak busy belikan souvenir, pesanan, kiriman, order tudung dan macam-macam lagi la kan.. pulak tu nak puasa kan, elok lah disegerakan membeli kelengkapan raya ni..

lagipun sekarang tengah SALE 30%, 50% & 70% uolls... nampak macam semua outlet jer... yang penting ke kids outlet dulu lah kan.. baju emaknya boleh di kemudiankan sebab emaknya sibuk membeli purse dengan handbeg jeeee.. ntah hape-hape.. *lol

tak sabarnya nak balik kampong beraya!!!

kasut Raffel dah siap beli, padahal budak tak boleh jalan lagi.. kikiki.. spek mata rania yang suka nak sangat, tapi tak lama la tuu mesti dipatahkannya macam yang dulu.. sling bag ZARA tu untuk kutip duit raya yerrr.. hahahah! 
 koleksi jeans raya untuk nia
baju takde lengan dan suar pendek sesuai dengan keadaan semasa
baju rayaaa, yipppie! puas hati dah ready semua!
semuanya di borong kat ZARA, Mothercare & Pumpkin Patch.
* ada je tu yang cakap ini pun kepoh nak citer?? *lol* it's my diary okeyyyy... TET!!!!

21 comments:

MRS. K said...

Ni mesti merambang nih! semua die rembat.. kekeke..

baju utk hadif takde ker terrrbeli? kekeke

siti said...

amboi byknye baju nia...

-Sara- said...

bestnya nisa, dh setel baju anak2..sara ni satu ape pon xbli lagi -_-

~SHiLA~ said...

waahhh sakan da sopen raye utk ank²..tp bj makpak lom stat lg ek

eh ade ke kate kepoh cmtu.lantakla blog kite kn.kah3

dakcik said...

byknya bajuuuuu! utk pia ade tak??hihi

Dayu said...

waahhh bestnya
mothercare, pumpkin patch sana rege murah ke??
seronoknya.. nak membeli kat sini
huhuhuhu.. sehelai je lah jawabnya

jue said...

bestnya nisa......selesai sekaligus...comei2 bajunya...

airaniez wirdani said...

wah..bestnya anak2 u..dapat baju cantik2...ni kn cover bil pakai *duit raya* dorg ni..haha

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhhh meriah gituuuu

Ummi Rania Raffel said...

mrs k; mmg rambang mata sesangatlah sbb murah2.. aiyokkkk xtau size maaa..

Ummi Rania Raffel said...

tity; baju adik lg bnyk dr kakak nih..

Ummi Rania Raffel said...

sara; kna setelkan awal, nnt puasa xlarat nk jln plus sale dah takder..

Ummi Rania Raffel said...

lala; ada jer kaki kepoh kt mana2..

Ummi Rania Raffel said...

ain; phia mesti mamanye dah bli bnyk kannn... heee

Ummi Rania Raffel said...

dayu; mmg murah time saleee..

Ummi Rania Raffel said...

kakju; selesai sudah.. lega... comei, murah dan berbaloi.. hihi

Ummi Rania Raffel said...

airaniez; tu pon kalo ade yg kasik duit raya lah kan..hehe..

Ummi Rania Raffel said...

umi mya; meriahh sbb nk beraya kt kampong..

mama bb N said...

syoknye..mcm ade sedondon ngn bb N je...hihi

mama bb N said...

syoknye..mcm ade sedondon ngn bb N je...hihi

mama bb N said...

syoknye..mcm ade sedondon ngn bb N je...hihi