klik :: klik

klik :: klik

Saturday, June 4, 2011

cheeky on saturday morning














lama rasanya tak update pasal anak dara ni.. ke baru jek update tapi tak perasan? hehe.. rania dah 22months. sat ja masa berlalu rasanya.. makin cheekynotty girl ha! geram nak cubitcubit je selalu. semalam keluar belikan nia baju-baju seksi untuk summer ni, pagi-pagi tadi lagi dia dah mintak pakaikan.. lepas je mandi sarung kat dia baju baru, dia mintak nak pakai kasut baru jugak, demand sungguh!! nia memang suka benda cantikcantik ni, maklum la anak dara katanyaaaa.. :)

4 comments:

-Sara- said...

alahaiii kemain sexy anak dare sorg ni! ;)

siti said...

tule sexynyeee nmpk pempes ke suar kecik tuh :p

Ummi Rania Raffel said...

sara; panasssss sekarang ni kat Jordan

Ummi Rania Raffel said...

tity; suar kecit theeheeee