klik :: klik

klik :: klik

Thursday, June 2, 2011

FAREEDA.. Nyata Jelita

seharian hari ni i menghabiskan masa meng"google" tudung-tudung keluaran FAREEDA

macam-macam jenis kan, tak terkejar rasanya. dulu hangat dengan ARIANI. dah macam-macam nama pulak ye. takde ke yang nak buat nama K Nissa? wakakaka.

Fareeda punya tudung cantik-cantiklah! macam dah jatuh hati pulak tengok. tapi macammana nak beli nih?? jauh di seberang laut, over the sea katanya.. kakaka!

verangan kalau dapat balik raya nak beli banyak-banyak sebanyak yang mungkin (hover, bukan?) nak buat stok katanya. tapi tudung-tudung macamni bukan ke trend sekejapan cuma? lepas dah ada yang lagi latest & latest pattern yang dah lama-lama sikit orang dah tak pakai lagi.. macam gitu ke kawan-kawan?

asyik lah pakai patern syria melekat di dahi kebelakangan ni, terasa la nak bertukar sekali sekala.




JATUH HATI lah dengan semua pattern ni!!!! GERAM jer tengok!

8 comments:

siti said...

yup! jgn bli terlalu byk sbb fesyen akan berubah2 dgn cpt skrg nih!

zaza said...

cepat nisa.. p beli. hehe
za pon ingat gaji bulan ni nak beli selai tdg fareeda. nak try.. sb za ni kureengg skit tudung owning. nak berjinak2 :)

MRS. K said...

lawa.. tapi mahallll lor.. memang den tak mampooo...

pakai je la shawl rm5 nih! hehehe..

ibuayahdamia said...

saya memang puas hati ngan FAREEDA..sebab awning dia cantik terletak...kaler pun kombinasi yang menarik...saya mula jatuh cinta ngan fareeda akhir tahun lepas...kini asyik beli jer tiap2 bulan...huhu..pokai pokai..

Ummi Rania Raffel said...

siti; tu la. nisa suka nak beli yg simple n 1 kaler senang nak match..

Ummi Rania Raffel said...

zaza; nisa apa2 pun boleh, main belasah aje.. kikiki

Ummi Rania Raffel said...

mrs. k, ye la tu x mampoooo..x caye, x caye.. shawl rm5 pon janji chantekk

Ummi Rania Raffel said...

ibu damia,yeke dah lama ek fareeda ni,nisa je yg baru tau. maklum la ketinggalan zaman... hihi