klik :: klik

klik :: klik

Wednesday, June 8, 2011

kemaruk Nora Elena

sejak ada nya fenomena Nora Elena ni, hari-hari i asyik la ternanti-nanti. gelisah pun iye. bilalah depa ni nak upload citer hari ni, asyik-asyik le tengok jam. ntah hapehape kan?  susah beb duk perantauan ni, mana ada cerita  Melayu kat TV tu.. gelekgelek Arab seksi banyak lah!

selalunya pukul 6petang Jordan baru dapat tengok, it means dah pukul 12malam kat Mesia, dah basi pun uolls, uolls siap dah bawak citer ni masuk dalam mimpi, i kat sini baru tengah terkulat-kulat nak feeling-feeling verangan diri i Nora Elena time tuh! *poyo*

apapun, jalan cerita ni best, menarik, boleh la nak layan, sampai dah kemaruk kooooo! kemaruk dengan Seth Tan sebenarnya kan... korang-korang pun sama kan? kan? hahahaha!

terjebak* terjebak* dah lama i tak ikut cerita-cerita bersiri nih, tetiba plak kali ni jadik angau semacam!



*kesat peluh nak tunggu episod esok!

7 comments:

Ayuraza said...

semua orang perempuan kat malaysia gilakan seth sekarang..citer xla besss sangat tapi aeron aziz berlakon betol2 masuk dalam jiwa..hehehe :P

salam perkenalan..comel rania..

MRS. K said...

hahahaha...

ct N honey said...

saya pun sama..

Promo video sinopsis Nora Elena minggu akhir

Parti tonton dan video bloopers nora Elena

Fafau De Craft ( Zana ) said...

sy pon!!!!cian lak tgk seth smlm.. :( tp menyampah ng evoyne tuehh,eyyy...gedik,gatalll!

Ummi Rania Raffel said...

ayuraza, salam perkenalan.. kan, pandai aaron bawak watukkk... menjiwaii..

Ummi Rania Raffel said...

ct n honey.. :) TQ

Ummi Rania Raffel said...

zana; kan.. semua irg pun mencikkan yvonne.. menjadi watak jahat dia kan..