klik :: klik

klik :: klik

Tuesday, May 24, 2011

90 hari bersamamu, Raffel

Tadi petang bawak anak-anak check up bulanan. Rania 21 bulan, Raffel 3 bulan. Alhamdulillah, syukur padaNya kerana telah mengurniakan kami sepasang cahaya mata yang comel-comel( mesti ada yang menyampah baca statement ni, hahaha).

Setahun hidup berdua, 18 bulan hidup bertiga, dah kini 90 hari hidup berempat. datang Jordan dulu berdua, balik nanti berempat. marah kerajaan nak kena bagi tambang kat 4 orang pulak kali ni, kah kah kah.

90 days with Raffel
 update check up tadi;
Raffel tinggi 61cm, berat 5.9kg
kakak menangis dengan hebat sekali kena cocok, lalu dokter memujuk dengan bagi anak patung ala-ala Barbie ni. suka pulak dia, diam nangis. nanti ummi belikan lagi ye.. kalau teddy bear, nia tak minat. anak patung suka pulak. boleh sikat-sikat rambut agaknya.




 anak patung dokter bagi

sedih jer muka, kesian ummi tengok. adik rilek je pun, lepas nangis kejap terus tido. tapi bila kat rumah adik menangis tak hingat punya. i tengah masak kat dapo pun tak senang, dengar menangis bagai nak rak. last-last dukung bawak ke dapur, masak sekali dengan i, pandai lak diam. sudah setart perangai tak mau kat abi. 

dua-dua tido awal malam ni, sebab tu la wujud entry ni. kalau tidakkkk, takdenye.. huhu.. 

8 comments:

MRS. K said...

skejab je kan? rasanya ari tu baru pas pantang.. huhu

-Sara- said...

nisa, mmg comel pon budak berdua tu :)

dakcik said...

bestnya tgk nisa..bahagia dgn kehidupan skrg..semoge kekal bahgia ke akhernya ye..=)

~SHiLA~ said...

nia ngn raffel dua² lahir sane ek nica

Ummi Rania Raffel said...

mrs k, aah rasa kejap pulak masa berlalu.. hehehe

Ummi Rania Raffel said...

mummy sara, tenkiuuu :) , mak dia comel x? hehehe nak jugekkk

Ummi Rania Raffel said...

ain; tima kasih sayang!

Ummi Rania Raffel said...

lala, aah dua2 made in jordan, dan bersalin sini.. :)