klik :: klik

klik :: klik

Sunday, May 15, 2011

tengok gambar je lah..

kecik hati dengan blogger ni tau. kang merajok pakai wordpress pulak baru tau, tau... apakena pun tak tau.. berapa banyak tau tau tau??

semalam buat entry, save. arini konon nak edit sikit-sikit lepas tu publish, alih-alih takdo pulak. amboi-amboi. awak ni dah le pemalas kan buat kerja banyak kali.. penat wey wey wey..

tadi sebelum keluar upload gambar banyak giler untuk entry day 3 kat Istanbul, dah balik semua dah siap then save. ingat malam ni nak le karang kan buat ingatan katanya.. sekali takde! memang segala yang save tak wujud lah. apa kena lah. sejak unavailable itu hari, ada je tak kena. eeeiii tak puas hati lol.

lepas tu kan, entry day 2 kat Istanbul tu ada la kawan-kawan komen, dah approve pun, sekali takde, 0 komen katanya. sory ye kawan-kawan yang komen tu, bukan i delete tau. blogger ni deletekan, i tak bersalah tauuuu... tak berniat pun nak delete komen terbaikk korang semua tu, yang terburokk jek i delete terus masok longkang, biar komen tu busuk sama dengan busuknya dengan hati orang yang komen tu agagagagagga...

ni ni nak tulis tentang day 3 ni kat Istanbul, sekali terbebel pulak yer.. tak ape la ye..

Day 3 @ Istanbul
jom jalan-jalan














































dah dah, kali ni malas tulis dah, letak gambo je ekk ekk...

2 comments:

-Sara- said...

alaa..sara nye komen pon ilang ek? okey, nisa ingt lg soklan sara ritu? jawab balik ek :D

klo x ingt, ni sara tanya balik, makanan kat istanbul x best ke nisa? kwn sara pegi sane smpai slim gaklah sbb mknn xbest kata die, x tertelan..hehe

Ummi Rania Raffel said...

aa la sara, nisa da balas tau aritu pnjg lebor..kkikiki... ingat pasal stroller n makanan kan..

makanan sane okey sara.. kebab2 kat sana mabelesss uolss... dia tak suka makanan camtu kot. nak carik nasik memang payah la.. kitaorg mkn ikan ada kat entry nisa. sedap gilossss...hehehe...kalau dia mai jordan agaknya lg kuwos kot sara. sini mkn roti jer...