klik :: klik

klik :: klik

Monday, April 11, 2011

nia & barney

i dah mula ketagih nak blogging pulak dah. ntah mana datang segala inspirasi semua ni. hahaha. tak lama dah nak citer-citer kisah seharian kat bumi anbiya' ni. tak lama lagi dah balik mesia, dah sunyi la blog ni kan, mana ada masa nak update lagi dah.. jadi, i saja la kan nak gak tulis-tulis apa yang jadi sehari-hari buat kenang-kenangan dah balik nanti boleh baca-baca balik time boring atau rindu semula dengan tempat ni(padahal dia jugak yang tak sesabo sangat dah kan nak balik mesia kan kan kan??) okey, bebel takde kena mengena dengan tajuk! kalau la boleh, setiap benda nak story kan, tapi kan, nanti kan, ada orang kan, malas la nak citer kan, berapa banyak kan kan kan daaaa...??? ada i olls kisah???

tengah tepok-tepok adik nak kasi tido, tengok gelagat kakak dari atas katil buat ummi senyum je.. pandai dia bawak diri, main sorang-sorang. tengok tv sorang-sorang. tapi bila perasan je flash kamera, dia paling tengok ummi, cepat-cepat sembunyikan kamera, kalau tidakkkkk, kamera tu dia punyalah nanti...


camne ye nak rotate kan gambar ni? dah try edit kat picasa, dah save, tapi bila upload kat blog terbalik cam gini jugak. banyak kali dah gambar-gambar lain jadi camni. ada perubahan apa-apa ka kat blog ni ye yang i olls tak tau?? cer citer cer citer...

2 comments:

-Sara- said...

ermm sal pic tu, klo right click,click rotate clockwise pon xleh ke nisa?

Rania Raffel said...

tak boley la sara, da macam2 buat dah.... last2 niasa bio je..