klik :: klik

klik :: klik

Monday, April 18, 2011

terlalu comel untuk dimarahi

rasa nak jadi raksasa kadang-kadang dengan perangai nia. ada je idea baru dia nak buat. sepahkan bilik memang hobi la tu kan. tadi dituangnya baby oil adik kat kaki sambil urut-urut gitu macam ummi selalu buat kat adik. dah pandai bukak botol tu sendiri lah pulak. ummi sembunyikan botol baby oil, sambung tepuk adik yang masih demam, sekali dia datang pulak nak sapu minyak rimau kat kepala ummi. memang la ummi tengah pening, macam tau-tau ja. nak marah pun tak jadi. balik main sorang lepas dah picitkan kepala ummi, jumpa pulak pampers adik. bukak pampers, tepuk-tepuk pampers, sapu-sapu krim konon, cakap sorang-sorang! aduh, semua dia dah dapat.. sumua nak ikut, itulah Rania!




paling comellll di hatikuuu!

8 comments:

MY HEART said...

Alololo tomeinya nia....


Sorry nisa, sibuk sket lately ni.. baru boleh buat kunjungan balas,...

congrast for ur 2nd baby dear... ^_^

MiSz eiN said...

comel giler nia wat muke camtue
hehe
memang terlalu comel utk dimarahi
:D

-Sara- said...

nia mmg comel! :)

Rania Raffel said...

kak abelin,

tq ur wish & tq atas kunjungan balas..

Rania Raffel said...

ein; kan kan memang xsampai hatilah nak marah.. heeee

Rania Raffel said...

sara; tq mummy sara!!

Rania Raffel said...

sara; tq mummy sara!!

waniepaez said...

sgt2 tomeii...xjadik kalo nk marahkn :)