klik :: klik

klik :: klik

Saturday, May 22, 2010

gadis & munge..

terlalu banyak nak di update, terlalu banyak nak di kongsi, tapi kekangan masa dan waktu membuatkan semuanya terbatas. ummi busy jaga nia yang semakin lasak dan mood mengemas rumah mendatang la pulak.. hahaha... ni sesaja nak update little girl ummi yang dah semakin membesar. semakin bijak pandai sekarang ni.  esok dah genap 9 bulan, kejap je masa berlalu, tak lama lagi dah nak 1 year. tapi tak dapat nak celebrate buat party besar-besaran la sayang, hari lahirmu jatuh di bulan Ramadhan, ummi puasa, sorry... hehehe, hari raya kita buat double celebration okeh!

tetiba mukadimah panjang.... hahaha..

di suatu petang yang damai, ummi nak ke pasar menumpang kawan ummi, nia dah tau dah skang ni kalau ummi nak tinggal muka masam macam hape jeee.. nah layankan muka masam bucuk-bucuk ummi ni... :))

anak gadis ummi dah besar..
nia takmo pandang camera! protes sbb ummi siap lelawa, nia pakai sekirt duk umah jeeee..
ummi ni tak faham ke? asyik nak posing jeeee...nia takmo begambar la nia tak comeiiii.. nak tukar baju plssss.. nia nak ikut ummi!!
tak hendaknya pandang kamera!
kena kiss pun buat selamber dekkkk jeee..
camne nak jadi model ni darling, muka masam jeeee..
ish ish, takmo pandang lansung dieeee
x puas hati keeee??
bunga di laman ummi dah boleh petik, tapi anak gadis ummi belum boleh tauuuu...
gambar selingan, hahahha
ni ummi ni ape kes ni??? hahahaha...


2 comments:

MiSz eiN said...

hehe..ala tomeynye dia...
pakai munge...
amjok eah nk kena tinggal..
comel banget wat perangai camtuh
hehe

khairun nissa said...

hahahaha nia dah kuat majok skang ni aunt ein... :)) perangai ummi dia ke ek?? hihihi