klik :: klik

klik :: klik

Wednesday, July 6, 2011

update tanpa henti

tetiba kan habis di publish yang di kepam kat draft tuh.. hehehe.. ni nak update alkisah perkembangan 2 beradik.  weekends baru ni check up monthly kat klinik dr. hashim. adik macam biasa tiap-tiap bulan kena cocok..
adik dah meniarap dan ke depan dengan angkat bontot lepas tu tolak, macam beluncas gayanya..
suka hisap jari budak baik ni.. selain tu kuat menyembur, meleleh leleh ayor liur...

tinggi ; 63cm
berat ; 6.5 kg ajo, jadi dokter suruh adik mulakan makan bubur nasi dan buah buahan supaya berat naikkkk.. yippieee!

kakak macam biasa menangis walaupon tak kena cocok, naktimbang berat je pon dah nangisss.. nia cuma 9kg jer, lol.. takmo makan nia ni, kuat susu jer... janji anak anak ummi sihat yer..

6 comments:

♥♥ KhamS ♥♥ said...

nia sama ngan faqhry, susah sgt nk makan nasi. susu je dia nak.. berat pon baru 11.6kg umur 2 tahun++

Ummi Rania Raffel said...

tu la same ngan nia ni ha.. hukhuk...

ct N honey said...

sama baya rasanya dgn anak saya si kecik tu

ummi nia said...

oklah tue..dania bru 9.5 kg

~SHiLA~ said...

hahaha.patot la byk skali updet.boleh pulak cmtu ek.hehe

Mr n Mrs Zaidi said...

OK LA SUKA HISAP JARI, KALU SUKA HISAP IBU JARI KAKI, NMPKNYA DIA MAU ADIK LA UMIE...