klik :: klik

klik :: klik

Friday, July 15, 2011

tikussss

banyak pulak terupdate malam ni. biasa la kan kalau dah terlebih rajin tu datang.. 

saja la kan nak update hal anak-anak... kisah rania se harihari. kejanya mengadap kartun je lah. tunggu la nia 2years nanti, ummi hantar g skool! siap la nia ko nangis ke ape, tetap ummi hantar jugak. nia ni macam penakut sikit dengan orang, tak tau lah pemalu sopan santun gitu ker kan.. kalau nak sopan santun sampai ke besar ummi okey jer.. tapinya yang geram ni kalo kat Mall, dia takmau jalan, nak berdukung aje.. bila lepas, ada yang tegur atau nak usik pipi dia mulalahhh kong kong kong.. nak dukung lah tu maksudnya.. huhu..

dah nak masuk 2years tak lama lagi, nak cakap pun tak pandai sangat lagi. agak kalau hantar skool ada kawankawan dia nak sikit kot bercakap kannn... 

alahai sebenarnya nak letak gambar nia dengan tikus, dah terpanjang pulak tulisnya.. oklah bye dah kul 12, nak tidoo.. heeee..



nia panggil mickey mouse tu, tikus.. ummi mahupun abi tak pernah ajar pun benda itu adalah tikus.. mana dia belajar tak tahu okeyyy! sabo je lah...

3 comments:

-Sara- said...

klo sara jumpe nia ni pon sara cubit2 pipi die sbb geram, comel sgt! :D

eh, syaqir lak klo sara ckp mickey mouse tu tikus die ckp bukan tikos lah.. mcm2 dorg ni kan..hehe

Atie said...

amboi...dekatnye nia tgk tv...hehe..

jue said...

ya ka bukan umi n abi ajaq..mana blajaq tikus tu....nia dok layan kartun yang bukan cakap melayu...nia2 cerdik sungguh