klik :: klik

klik :: klik

Wednesday, July 6, 2011

therapy

bukan selalu shopping untuk kehendak diri. lately ni sejak dah ada anak-anak semuanya hanya untuk mereka! diri sendiri tak di endahkan pun. baru ni sebab tengah sale hangat sangat, maka tertarik jualah nak menambah koleksi handbeg. bukan LV atau Coach mahupun Gucci.. hanyalah C & K yang ku mampu beli guna elaun sendiri. Nine West pon sale, tapi takde yang berkenan di hati. beg C & K ni dah banyak kali ku tengok, asyik keluar masuk je kedai tu sampaikan mamat salesman tu dah mengenaliku.. 
lama jugak dah tak membeli parfume, masih ada banyak yang tak terguna, tiba jalanjalan depan kedai, sale lah pulak VAVA VOOM nih, sambar lah jua 3 botol. parfume nia ku beli kat Body Shop aje sebab tengah sale jugak. sebut pasai parfume Body Shop ni teringat tadi nia main parfume tu sampai termuntah. muka bau Chymara, dia sembur kat muka dan masuk dalam mulut agaknya. banyak nia muntah tadi. selalu sangat nak ikut apa umi abi dia buat, dapat padahnya... anak oh anak!
3 bijik purse sama je designnya ku beli untuk dibuat present. tengah sale boleh la bermurah hati kan.. hikhikhik..
ni la beg idaman sampai 4 kali keluar masuk kedai setiap minggu. lansung takde SALE sebab new arrival. kalau dah hati NAK, terpaksa ku turutkan jua..
purse grey sebagai ganti purse MNG ku yang dah koyak akibat nia yang suka selongkar purse tu. lagipon dah 3 tahun ku menggunakannya..
baju & kasut lagi untuk adik. nak menyelit jugaklah macammana pun untuk anak-anak.. macam tak lengkap je kalau keluar takde beli untuk diaorang.. haishhh!!

12 comments:

MRS. K said...

jelesnya asik soping jek... jeles.jeles.jeles..

bak mai seketul purse tu!

Mr n Mrs Zaidi said...

waahhh seronoknya bershopping...
bila nk balik malaysia, boleh tak nak kirim ne...

Ummi Rania Raffel said...

hakakkk.. tu purse untuk my mum n mum in law.. calor camel i punya hiksss...

Ummi Rania Raffel said...

boleh je mrs zaidi nk kirim ape tuuu...

Mr n Mrs Zaidi said...

ehmm ye ker..mesti shawl, beg2 n jubah kat sne murah2 n cantik2 kan...

III bDkNaKaL III said...

nak kirimmmmm..oooo....

siti said...

C&K pon ada kat sana ek...ingat brg buatan mesia???

~SHiLA~ said...

purse grey tu cantik!bpe tu convert ngn rm

Ummi Rania Raffel said...

aina, boleh jeeeee... nk yg mn?

Ummi Rania Raffel said...

tity; x lah.. charles n keith ni dr uk gak rasanya... bkn mesia punya

Ummi Rania Raffel said...

lala purse tu 35dinar jer.. lala kali ngan 5... cer la tgk kt kl murah lg ke.. bgtau la kt nisa, kot2 rugi bli kt cni..

jue said...

semua cantek nisa....berbaloi pun beli masa sale kan...:)