klik :: klik

klik :: klik

Tuesday, May 18, 2010

nia balik segamat..

sekali lagi cerita lama nak di abadikan di sini, hihihi.. gambar-gambar yang di capture time balik cuti kat segamat hari tu. nia suka benor tak berbaju dengan rambut toncet sikit. buat muka comel pulak tu walaupon kena paksa posing time bangun tido.. hehehe..
nia denganqistina yang sebaya dengan nia & kak alin.. alamak! nia kena tendang dengan qistina lah..
ohhh qistina tendang nia yer, nah nia gigit qistina balik.. hihihi...
vavava dah pandai berkawan dah dia, kemain suka dapat kawan sebaya..
jom kita lumba sapa paling laju nak? yeay! nia menang!!
nia dengan maklong..
nia dengan maklong dan kak dira..
kak alin yang notty.. hihihi.. agak-agak nia dah besar rupa macamni kot sebab rupa nia skarang macam kak alin masa kecik-kecik.. hihihihi
nia ni buat perangai pulak orang nak amik gambar ramai-ramai ni.. haish!
nia bergambar kenangan dengan ummi & tok mak
alololo comeinya baby arissa pandang apa tu??
tok mak, ummi & nia, mak yang & baby arissa, mak long & kak dira
dapat balik kejap je ke segamat. abi lah busy sangat banyak kerja sana sini. mujur nia sempat jumpa sepupu sepapat dia.. hihihi riuh jadinya semua gegirl 5 orang.. hehehehe.. :)


1 comment:

alyyani said...

muka nia semua happy & excited je eh. comel!