klik :: klik

klik :: klik

Saturday, May 8, 2010

i love spring!!

sesampainya ke rumah di amman aritu teruja nak tengok pokok-pokok yang i tanam belakang rumah.. hahahaha perasan sungguh! kat depan roses dah layu tapi tengah berputik semula! i love spring!!! bunga sana sini, cantik-catik warna warni.. arghhhh! rumah baru ni kurang bunga,  yang banyak pokok buahan, best jugak boleh petik tak payah beli kat carrefour lagik.. hehehe... alaaa dulu dah buat entry pasal pokok-pokok ni kan, tapi masa tu pokok takde daun musim winter kan.. hehehe...

sekarang ni daun-daun dah menghijau, dah ada buah lagi ha, cuma belum boleh petik. tapi cheery dah boleh lah dah merah-merah pon ha..
 buah cherry
yang ni dah boleh petik & ngap!
apple hijau! tak sabar tungguuuu besar sikit lagi.. boleh cicah ngan kuah rojak.. yummy!
apricot
close up apricot! 
anggur hujau kecik lagi.. lebat betulllll.. teruja ok!
 yang ni anggur merah rasanya.. tak penah tengok lagi. tumbuh kat dinding-dinding rumah. anggur hijau dah siap-siap ada para..  tak sabar tunggu buah-buah ni masak.. nyum nyum!
nak selit sikit gambar baby girl i yang muka baru bangun tido ni...

5 comments:

~NORZ~ said...

besnyer nengok dusun buah nisa ni...ekekek~nti dh masak antaq manila skit na...teruja tgk buah grape itew...dh terliuq dh ni...huhuhu~

~NORZ~ said...

besnyer nengok kebun buah nisa ni...nti dh masak antaq manila skit na...teruja tgk buah grape itew...dh terliuq dh ni...huhuhu~

akmarizal said...

hihi...nnti smua sudah berbuah aunty dtg mamam ye nia..

khairun nissa said...

datang.. datang...

mrs_yus said...

bestnyee..nk jgk! ;P