klik :: klik

klik :: klik

Wednesday, June 11, 2014

Makjemah, PA berhemah

Boss pegi meeting, dan hang makjemah nak blogging! Elok!? FYI, mak jemah adalah seorang PA berhemah okay, bijak mengambil kesempatan dan peluang yang ada. Ai tak lepaskan peluang okay! *Pappppppp!! Pang sedas*

Makjemah lansung takda cerita hot dan panas dari oven hari ini... cuma mahu mengatakan dan menceritakan (*tak riak) kerajinan makjemah mengemaskini dan merapikan bilik sempit makjemah. (#sukahatimakjemahnakpoyo) LOL


Makjemah-PA berhemah (tagline)


Seharian, ai mengemas pantry kecik ai ni tau... eh? seharian ke?


Dalam bilik banyak makanan macamni, korang rasa ai buat keje ke, keje makan? Eh?


Port tido bila mengantuk... *sometimes la, sebulan sekali kotttt


Almari dibebani segala macam bentuk hadiah dari kawan-kawan, sahabat-sahabat, rakan-rakan dan sebagainya yang baik hati dan didoakan mereka yang memberi dimurahkan rezeki.. amin... *tetiba*


My workplace . nampak tak kantoi disitu, tengah nak update blog!


Cepat taipppp, ada lagi seploh minit je sebelum menginjak 5.30petang! Ni cermin sakti makjemah! LOL


Penuh warna-warni kan? ceria tak bilik makjemah? bilik sempit aje, okay la ai masih boleh bernafas dan mencari idea.. tapi nampak tak... semak kan dengan barang tah ape-ape?? baru dua tahun keje, dah banyak barang macamni.. haiyoooooo! nampak tak teh tarik? hari-hari boss ai belikannnn, kencing manis ai dibuatnya! ok bai. hubby on the way nak ambik dah... bai. bai. bai.








1 comment:

ummi aqilah (LM) said...

Weeee.. Lawa. Kemas teratur