klik :: klik

klik :: klik

Wednesday, June 11, 2014

Kerana Terpaksa, Aku Relakan


Patah sayapku patah
Tak mampu terbang lagi
Bila tanpa cintamu hidup tak beerti (*my sweet Rania dah pandai nyanyi sampai bait ni sejak emakjemah beliau setiap isnin-khamis jam 7 malam melangut depan tv. haritu kemain janji katakan taknak pada drama melayu zaman sekarang yang bersiaran jam 7 malam! tapi terjebak jugakkk dengan fenomena patah sayap ni! deng!


Pelakon utama, super sweet dalam pic ni, tapi dalam cerita patah sayap ni mak ai serabai tahap, okai memang dah watak camtu, jangan nak komplen sangat jemah. u ada orang ambik berlakon? takde kan? ai bukan ape, ai menyirap dengan keselebetan dan kekelamkabutan (ada ke ayat ni?) tapi yelah pandai dia berlakon, menjadik. gelak jugak hati ai yang kejung. bukan setakat gelak dalam hati dah, u gelak besar kan, sampai suami tegur, eh?


Oh! this is super handsome! (suami sila jangan baca) ek? takpe dia pelakon, sebagai peminat boleh kan puji kan? kan? mula-mula kekwat, sekarang dah tangkap cintan pulak.. boleh la... tapi kan, indah tidak tahap lawa macam maya karin or nisa surihani *baca lisa surihani* (eh?) tapikan diaorang ni macam bila nampak indah macam terpegun, eh macam tak boleh terima, eh macam? pang sedas!!! banyak ko punya macam! tapi ye la... mungkin kalau ambik yang lawa ke cantik ke tak seswai la kot dengan wataknya.. btw, good job indah! pandai berlakon sengal-sengal camtu..


Ni lagi sorang yang terpegun kali pertama jumpak kat restoren masa indah mula-mula keje. ai tengok macam! laaaa.. indah selebet je pun... lain la kalau nisa surihani, eh?


Ai google aedy ashraf, sebab ai nampak ada nama dia masa cerita nak mula tu.. keluar muka ni. okay, ai sebagai makjemah tak tau nama pelakon ni, kesian. tapi selalu tengok dia berlakon dari kecik kan dia berlakon. watak dia tak dapat dipastikan. maybe TAJUL yang lagi seorang. 


3 TAJUL bersama INDAH 


alolololo *JELES*

Bai. 
*entry tiba-tiba selepas ai google aedy ashraf! asal kau bahagia jemah. dah sekarang p masak, laki kauuuuu dah lapar...

4 comments:

Farah Izza Shafik said...

u bley beli katil pink tu kat valencia seri kembangan atau branch2 dia yg lain.. not so expensive.. ok lah.. :)

ummi aqilah (LM) said...

Hihi LM dulu konon xmo tgk cerita ni, tp terpaksa tgk sbb dah jatuh hati . Suka sangat

dakcik said...

ain tak tgk pun cerita ni..org kate best..tp nk tgk mcm skrg mcm dah xtau jln citer..hihi..nk tgk online takleh..

Irrayyan said...

Irra layan gak..hihi sengal2 pon suweet
Salam singgah dari irra
http://www.irrayyan.com