klik :: klik

klik :: klik

Friday, September 4, 2009

Salam Ramadhan Kareem..

salam ramadhan kareem.. dah lama x update blog semenjak kehadiran rania. sebelum-sebelum itu pun dah malas sebab fikiran runsing memikirkan kenapa saya belum bersalin??

bukan x nak update, dan bukan busy sangat dengan rania.. rania anak yang baik, x meragam pun, tapi saya x boleh lama depan laptop ni kecuali time makan sahaja memandangkan meja untuk makan adalah sangat strategikkk. itulah adalah pantang okey! hihihi.. pantang yang selalu dilanggar.. suka duduk! x suka tido.. adalah sangat lemau okey kalau asyik baring saja..

sejak ada rania, lepas ni update-update adalah mengenai puteri kesayanganku.. hihihi..

hari ni dah Ramadhan ke-13. rindunya suasana bazar Ramadhan kat rumah masa tinggal di Bangi. rindunya saya pada tanahair tercinta.. series x rasa macam Ramadhan di sini.. eh? macam la ko posa nisa.. sebab tu la x terasa.. orang lain penat posa tau... huhuhu..

bila nak balik tanahair lagi ni? aduh x sabarnya nak bawak rania jumpa tok umi, tok baba, maktok, tok ayah dan semua-semua keluarga rania.. yang rania kenal abi, ummi ngan onyag saja sekarang.. cian rania.. hihih..

okey terimalah update terkini iman rania!





6 comments:

MRS. K said...

alololo.. tomei-tomeinye die...
rania cepat balik sini
duit raya byk menanti!!

Ezzah said...

amboiiii...kemain sedap lg rania x berbedung! eheheheh...

masniza mahmud said...

auntie zaa rs nk picit2 jek pipi rania ni tau!

MY HEART said...

Alolo.. tomeinyer rania nie.. moleh arr jadi menantu mama ek.. ahaks!

Verangan..verangan...

axie said...

ala..tomeinya..
raya blk malaysia tak??

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

mrs k : tahun ni rania raya kat jordan...

izah : rania mengamukss kalo bedung!

aunt za : hihik..picit2 jangan smpai nangess dah leee..

my heart : bolehhhh..no problemmm

azie : raya ni xbalik la azie..sedihhhh!