klik :: klik

klik :: klik

Monday, February 22, 2010

bukan sebarang telur..

setiap khamis, we all isteri-isteri yang keje menjaga anak aje kat rumah ni ada aktiviti kat Rumah Malaysia.. means rumah TYT Dato & Datin Duta lah.. sebagai mengisi keboringan sebab tak ada kerja (eh eh takde kerja kunun, sedap jer tulis, tu nia tu sapa nak jaga kalau bukan ummi? hehehhehe...) dan otak-otak ummi pun dah lemau semacam jer sebab dok terperap dalam umah. Datin sangatlah banyak idea.. dalam entry dulu we all buat sarung kusyen.. now, we all decorate telur pulak.. alaaaa telur ayam tuuuu.. yang selalu kita pecahkan buat telur mata kerbau bila malas nak masak. telur mata kerbau pun sodapppp ape, tapi bukan ke tu telur ayam? kenapa kerbau dapat nama?? melalut.. melalut..

 
Perwakilan Ladies 
 
Datin memberi tunjuk ajar
gam kak oiii jangan tak gam..
 
bahan-bahan penting!
permulaan mendecorate telur ayam ummi.. ummi tak creative la u olls..
 
separuh jalan
dah siap.. yg sebelah kaler purple tu mommy jaja punye..
 
it's mine! cantik x???

4 comments:

MRS. K said...

cantik..cantik..
telur tu dah masak blom?
kang jadi telor busuk plak..hehhe

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

telur ni isinya dah dikeluarkan buat telur dadar..hihihih...

Ezzah said...

amboiii..pasni along palk buka kelas kat sini ajar kami semua.. :P

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

bolehhhh.. no hal lah....