klik :: klik

klik :: klik

Tuesday, November 24, 2009

Holiday Trip to Wadi Rum & Aqaba Part I I


percutian paling besttttt.. best sebab dapat shopping.. hahahahahha.. tapi tak jugak.. dapat rehatkan minda dengan pemandangan ciptaanNya yang indah.. sangat kagum!


alar shopping parfume untuk saya 2 botol ajer. hubby dapat sebotol jer tapi 200ml.. x aciiii okey! saya 2 botol tapi siket ajer.. huhu..merungut pulakkk

 
kak ju, shah dah jeling tu..

kat jetty sebelum belayar dengan cruise

 oh posing dulu sebelum belayar... hahaha..
 
depan cruise pulak

kena duduk kejap lenguh dah

nia zzzzz ajer..

 
pemandangan indah ciptaanNya

bandar elat, israel

kapal idaman lepas ni pulak..

asyik!


ummi ngan nia posing ajer kejenye..

kak faryal, anak ungku, ummi & nia

daddy cool with nia!

merpati dua sejoli

 oh bestnya dapat macam ni selalu..

ungku, me, kak julia

ladies!

hero kak juwaidah

posingggg ajer... hahaha..

siapkan nia sebab sejukkk sangat pulak dah..



 
f amily potrait


laut biru
 
datin dukung nia

melihat ke dasar laut

nia dah nampak abi dia..


pemandangan yang asyik!
 
nia  nak susu pulakk



indahnya ciptaan Tuhan Yang Maha Esa

sekian laporan part II. entry ditulis di tengah mlm sambil riba nia. tak larat nak celoteh panjang.. lenguh menaip dengan tangan sebelah ni.. best datang Aqaba ni dapat shopping ala-ala kat Langkawi jer rasanya. duty free yang tak tahan. saya angkut food processor & deep fry tanpa tujuan sebenar.. hihihi... beli jer lah dah murah said hubby... hihihi... nanti nak datang lagi boleh taks?


5 comments:

MRS. K said...

aduhh.. jelesnya i.. gerun plak tgk bandar israel tu.. jahat la dorang

ratna said...

cantiknya permandangannnn..

jue said...

cantiknya gambaq

Jumie Samsudin said...

wehs aku pi sana wajib pakai tudung gak kan?

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

dak aih..hang nih..tu ramai mat2 saleh mana ada depa pakai pon..