klik :: klik

klik :: klik

Monday, November 2, 2009

hadiah untuk nia dari turki!


semalam abi balik dari kerja bawak hadiah untuk rania. bukannya abi beli lagi, kopaklah abi kalo hari-hari nak bali kan.... kuang kuang kuang.... ingat tak abi ada belikan hadiah untuk anak kawan abi dari Turki kat Mothercare.. alah..masa ummi menyempit nak beli baju untuk nia jugak tuh... hehehehek.. haruslah kawan abi membalasnya.. harus ker? tapi.... hadiah ni mother kawan abi tu buat sendiri.. sangat bermakna okey! sentuhan dari seorang nenek buat cucunya.. fuhhhh! cayalahhhh.. cantik plak tu kaler pink siap ada topi and kasut.. comel... haruslah rania bergaya di musim sejuk nanti... yeay!

3 comments:

MRS. K said...

tok hadif pon pandai kait baju.. tapi skang tok dah lupa..kehkeh

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

ehehehe..kak kay la kait pulak..

jue said...

pandai kan diorang ni nisa kait baju sejuk lagi..bukan senang tu...