klik :: klik

klik :: klik

Monday, May 26, 2014

CORELLE MURAH!!!!!!!!!

Okai. Banyak betul tanda seruan kan!!! Maknanya memang betul2 murah la kan.. kan... 
Jom cuci mata, sapa nak order, boleh comment @ whatsapp mak jemah di talian 012-2778825 (nissa nama sebenar mak jemah ye)
Semuanya pre-order, hujung bulan june nanti akan naik kontena. So, sesapa yang nak, boleh bayar dua kali. Sekali masa order, kali kedua masa kontena sampai nanti yea... Jangan terlepas, peluang baik ni datang sekali je tauuu... tolong la perniagaan mak jemah yang baru nak bermula ni... hehe.. 


eh, eh, salah upload pulaks! ni mak jemah punya angan-angan. kikiki


CORELLE® LIVINGWARE™ Apricot Groove 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE™ Provincial Blue 
16-PC DINNERWARE SET
Selling RM280




CORELLE® LIVINGWARE Brilliant Black Beads 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280



CORELLE® LIVINGWARE Blue Beads 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280

CORELLE® LIVINGWARE™ Classic Cafe Red 
16-PC DINNERWARE SET
Selling RM280




CORELLE® LIVINGWARE Folk Stitch 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE Urban Red 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE Urban Black 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE Geomatric 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280




CORELLE® LIVINGWARE Moonglow 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE Bandhani 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE Neo Leaf 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE Garden Sketch Band 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE Squared 
16-Pc Dinnerware Set
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE™ Day Dream 
16-PC DINNERWARE SET
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE™ Tree Bird 
16-PC DINNERWARE SET
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE™ Spring Pink 
16-PC DINNERWARE SET
Selling RM280


CORELLE® LIVINGWARE™ Spring Blue 
16-PC DINNERWARE SET
Selling RM280

Dah buat pilihan? Anda pasti? Tak menyesal beli satu je? Betul ni? Hahaha... Whatsapp okaiii.... Bai.

17 comments:

siti said...

wahhhh rajin dh hapdate!

btw corelle ni naik kapai dari mana?

lasayee said...

hijau cantekkkkk...

Nissa Azmir said...

tity, from US lorrr.. ori punya maa... ehhehe... mai mai order kaih

Nissa Azmir said...

lasayee... nisa dah beli hijau tuuu.. bulan depan sampai.. hehehe

Miss Moon said...

alamak pinggan mangkuk

tutup mata cepat2 ....mak pun tak ley tgk benda2 cam nih ....tergoda u

Nissa Azmir said...

alaaaa moon, jom la shopping ngan i.. hahaha

Anonymous said...

Hihi ada lg x corelle ni...bole dpt mcm hage ni lg x?

Anonymous said...

masih ade lagi ker nih?

Tina Azreen Norazman said...

Stil ad lagi?

Tina Azreen Norazman said...

Stil ad lagi

Kamariah Salim said...

Sis..
Corell nie masih ada lg ka..

Kamariah Salim said...

Asslamualaikum...sis ada lg ka...

Muhammad said...

ada lg tak set Garden Sketch Band

Nissa Azmir said...

Ada if u want plis whatsapp

Nissa Azmir said...

Plis whatsapp 0122778825

Nissa Azmir said...

Plis whatsapp 0122778825

Alina said...

Assalamualaikum, Masih jual correlle ke? Saya berminat.