klik :: klik

klik :: klik

Tuesday, December 8, 2009

today's special!



ceh tajukkkkk tak hingat!! special ke masalahnye? hahaha.. dah lama tak masak beria, ni kira speciallah kan.. tak gitu? kalo tak special bagi anda semua tapi ianya tetap special untuk suami tercinta.. uweeekk! hahahaha.. lama betul xmakan nasi ayam.. terliur pulak bila teringat, tu yang terus buat. kalo kat mesia boleh order je.. "kak, nasi ayam satu!" kat sini?? saya pulak yang menerima order yer! tapi takde bayaran pun.. kuikukui..


huhu... konon-konon macam makan kat kedai lah ni

 
sup kosong ajer.. ahaks!

ni lah dia ayamnya..

dari atas: kuah kicap & sambal nasi ayam
timun & tomato.. ada yang tak kenal ke?

hidang tak hengattttt!

kiwi si pencuci mulut!

tester saya.. 5 bintang! hahahah

6 comments:

MRS. K said...

leh la bukak cawangan nasik ayam kat sana..kekeke

siti said...

dapnyeeee
mcm kat kdai!
camne wat ayam tu

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

kak k; ada ke yg nk mkn ek kt sini? hihihi

ct ; ayam tu perap dgn bwg putih/halia/bwg besar/kicap manis/sos tiram.. biar sejam. pastu gorenggggg...

*S*A*L*W*A* said...

amboi sedapnya... leh ganti nasi ayam linda onn... hehe

macam best je boleh dok umah masak utk suami, jaga sendiri anak, merasa la jadi suri rumah sepenuh masa... teringinnnnnn... (",)... jeles arrr... :)

Jumie Samsudin said...

celaks. aku dari kat Phuket duk teringin nakmakan nasik ayam.

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

salwa; jgn jelesss.. kejap jer ni cuti ada lg 2 tahun jer...

jumies; weh hang patut try aku masakk.. sedapsss... cewahhhh