klik :: klik

klik :: klik

Sunday, June 21, 2009

baby 31 weeks!



lagi 1 weeks baby dah 32 weeks(8 bulan). wah, dah tak lama lagi saya akan bergelar seorang ibu. alhamdulillah, kesihatan setakat ini sangat ok. tak demam walaupun jordan sangat panas sehingga saya sangat malas nak keluar rumah. kaki pun dah kurang kejangnya sejak mengamalkan minum susu. sebelum ni sangat malas okey sebab kalau minum asyik uwek.. alhamdulillah sekarang dah okey. takda lagi menangis di tengah malam sebab suami tak nak bangun tolong tengokkan kaki saya yang sakit ni. barulah tau sebenarnya kaki kejang sebab kurang kalsium sebab baby nakkan kalsium jugak. nak tak nak kenalah ambil segelas susu setiap pagi. baby aktif sangat sekarang, asyik menendang je.. agak-agak kalau lapar sikit je, tendang. mummy tido lama sikit, tendang. mummy mengadap laptop lama pun tendang gak! baby girl jangan selalu menendang yer, tahulah daddy peminat setia Liverpool pun.. :)

3 comments:

siti said...

nisa xmnum susu anmum ke masa mula preknen dulu?

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

xminum pun ct sbb mula pegnant kan kat sini. sini mmg xda susu untuk ibu mengandung, apatah lagi anmum ke andad ke.. balik mesia retu cuba la beli, tapi hampeh nisa lansung xleh minum. nak uwek jer.. dah balik sini masa 7 bulan tu baru start minum tu pun susu kalsium...uhukuhuk..

MRS. K said...

lain kali minum susu ehh.. lain kali?? hikhik.. akak dlu pon takle minum anmum tu.. aku bedal je susu coklat or low fat dutch lady.. hentam sajo asalkan susu.. hehehee..